ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ LAPTOP


Αν το laptop σας λειτουργεί σαν "χελώνα", κάνει επανεκκίνηση από μόνο του, η οθόνη δείχνει μπλε χρώμα (blue screen of death), εμφανίζονται νέα παράθυρα ή πλαίσια διαλόγου στην οθόνη από το πουθενά, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική σελίδα του browser, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα το laptop σας έχει μολυνθεί από κάποιο ιό ή πρόγραμμα υποκλοπής.

Αν το laptop σας έχει μολυνθεί από ιό υπάρχει μεγάλο ρίσκο να χάσετε εμπιστευτικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών, δεδομένα πιστωτικών καρτών, κωδικούς πρόσβασης ιστοσελίδων ακόμα και σημαντικά έγγραφα. Μην πανικοβάλλεστε, μπορούμε να κάνουμε Αφαίρεση ιών από το laptop σας χωρίς να χάσουμε κανένα από τα πολύτιμα δεδομένα σας.
aferesi_iwn_laptop
Μπορούμε επίσης να σας συστήσουμε και να εγκαταστήσουμε λογισμικό προστασίας και αφαίρεσης ιών από το Laptop για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές.Η αφαίρεση ιών , trojan, ή προγραμμάτων υποκλοπής από laptop δεν είναι εύκολη δουλειά και είναι πολύ χρονοβόρα. Μπορεί να υπάρξει απώλεια δεδομένων αν δεν γίνει με τον κατάλληλο τρόπο η αφαίρεση ιών από Laptop.Εμείς είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν αφαιρούν ιούς και προγράμματα υποκλοπής από laptop. Όταν είναι απαραίτητο, αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας πριν αρχίσει η διαδικασία αφαίρεσης ιών από Laptop.Τι συμπεριλαμβάνεται στην αφαίρεση ιών από το laptop:

Αφαίρεση όλων των ιών και των προγραμμάτων υποκλοπής από το laptop σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία αφαίρεσης ιών. Κάνουμε επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στο λειτουργικό σύστημα που μπορεί να προκλήθηκε από ιό.
Μηχανή αναζήτησης ελληνικών σελίδων
Image